Kayıtlar

2009 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Trafik İhtiyacı

Resim
Evet herkes nefret eder di mi trafikten.. Ben ise şu aralar trafik istiyorum nedense. Hem de boş trafik. Kafayı takmış durumdayım zaten arama motoru ve sitenin tıklanma olaylarına tek derdim bu kaldı. Eee naptım gittim twitter da hesap açtım site için. Ne yapmak lazım bu siteyi takip eden insanları bizim siteye çekebilmek lazım. Hepsi online reservation yapan ya da yaptıran tipler değil ama en azından tıklayıp boş trafik oluşturabilicek tipler. Ha bu da yetmez bunların sayısını arttırmak gerek ve bunun için mükemmel bir site buldum. Nasıl diyim tıpkı paylaşım sitesi gibi ben seni takip ediyim sen de beni al sana puan ver bana kredi ve ücretsiz olarak üye olabiliyorsun. Tabii ki daha çok puan sahibi olmak için kredi kartıyla satın alma da yapılabiliyor. Fastfollowers adlı bu siteyi twitter kullanan ve daha fazla takipçi arayan herkese tavsiye ederim. fastfollowers İyi İşler Dilerim :)

Havamı alırım

Resim
Ne çok şey istiyorum ben ya! Al işte ancak bu kadar olur zaten hevesim içimde patlar. Ofiste bana karşı kurulan komployla, cumartesi günü evde fosura fosura uyumak varken google başında ofiste reklam peşinde koşarsın. Amma da heveslenmiştim sonunda uyuycam diye alarmı kurmadan.. Herneyse bu sefer haftasonunu geç açıcaz gibi görünüyor. Şu anda bile uykum varken bu gece pek de niyetim yok sanki çıkıyım, zıplıyım, eğleniyim gibilerinden. Belki de eve gidip direk bi uzansam dinlensem 2 tek atsam değişir ama ne gereği var ki keyfim kaçtı bi kere biliyorum çıkarsam eğlenmemek için elimden geleni yapıcam. Ne zaman bu keçi kaçtı benim içime bilmiyorum ama galiba fazla inatçıyım ne yazık ki.. Günün sözü; Her korkan kaçmaz. Ama her kaçan, korkaktır. Korkmuyo muyum sanıyosun senden? Ama hiç de kaçmaya niyetim yok, sonum hayır olsun bakalım...

Rolê, rolê, rolê

I'm Yours...

Waffle kokusu alıyorum...

Resim
Anlık bir zevktir waflle yemek çoğu zaman. Her zaman yeme imkanın yoktur çünkü hayatın devam etmesi için gereklerden biri değildir. Mükemmel bir tadı vardır ve o anda seni dünyanın en mutlu insanlarından biri yapar. Enfes hamur üstünde fantastik nutella tadı ve arasında taze meyveler. İnsanın içine şeker adeta hücum ederken meyveler de ferahlık sağlar damağında.. Biter ama bu bi süre sonra. Elinde boş bir poşet parçasıyla kalırsın bir anda. Bazen hepsini yiyemediğine yanarsın ne kadar etrafa saçtığına, bazen de neden ben bunu yedim dünyanın kalorisini aldım diye pişmanlık duyarsın. Ama onu yerken düşünmezsin bunları hiç. Alır götürür seni tadı, sarhoş eder sanki.. 1-2 saat içerisinde geçer ama etkisi, belki bi süre daha dilinden düşmez ama üzerine serin suyu içince çıkarsın etkisinden. Ve bir sonraki waflle a kadar bekler o hisler bilinç altında. Ve yeni bir tanesinde düşünürsün işte o zaman. Ne kadar zaman geçmişti en son waffle yediğimden beri?

Yok artık

Resim
Ne zaman buraya yazsam bişey uğuru kaçıyor. Bu sefer anlatmıyorum hepsi bana kalsın... Gizli olsun, saklı olsun ama bensiz olmasın.

"Sız" lar Günü

Resim
Evet bugün tam olarak bir "sız" lar günü yaşıyoruz. İş yok, eş yok, aşk yok ama olan birşey var o da huzur pardon bişey daha o da yine Trabzon maçı lanet olsun. 3 haftadır tv den sadece trabzon maçlarını izleyebiliyorum. Ulan ben cumartesi pazar akşamı evde olmuyosam neden bu lig tv ye para ödüyorum. Bu arada Gaziantepsor kalecisi Mahmut kalesinde devleşti adeta "mamut" haline geldi. Adam bir de penaltı kurtardı! Neyse görüşmelerimiz devam ediyor. Kahramanımız Chip en yakın zamanda yeni bir yere kapak atıcaktır. Bir süre kafamızı dinlesek, tatil yapamasak bile uzanıp biraz kitap okusak bu yeticek gibi duruyor. Günün sözü; İş adamı ticari bir takip içindedir. Ticari olarak takip edilen şey ise paradır. Diyosun yani. Şimdi işadamı parayı aşk adamı hatunu mu takip ediyor? Evet bu şekilde de ifade edilebilir..

Pozitivizm

Resim
Bugün nedense 10 numara iyi modumdayım. Hani olan herhangi birşey de yok ama nedense kendimi saçma bir şekilde mutlu hissediyorum. Sıyrılıp gitmek güzel şeymiş gerçekten, bikaç günü de geçmiyomuş süresi bu evrenin. Yaşanılan az olunca üzerinden yükünü atması da kolaymış.. Herneyse bugün belki de yine bir dönüm noktası olucak ve hayatımdaki önemli devrelerden biri kapanabilir. Çok gizli bilgidir gelişmeler bekleniyor.. Günün Sözü; Açlık, kılıçtan bile keskindir. Öğle yemeğine gitmeye hazırlandığım şu saatte bu cümle resmen cuk oturdu. Boyum uzadı ya resmen açlıktan midem sırtıma yapıştı. Hadi bana afiyet olsun..

Yoktun..

Resim
Mevsimler geçerken temmuz gelir giderken O yeşil gözlerinde ben yoktum Seni ilk gördüğümde yok oldum yalan oldum Baktım gözlerine ah o anda talan oldum Sona kalan oldum Mevsimler geçerken temmuz gelir giderken Çok istedim yanımda sen yoktun Yıllar binler olmuş adaletin kaybolmuş O yeşil gözlerinde ben yoktum Yine kayıp bir yazdı ellerin bembeyazdı Baktım gözlerine ah onda seni yazdı Sadece seni yazdı Mevsimler geçerken temmuz gelir giderken Çok istedim yanımda sen yoktun Yıllar binler olmuş adaletin kaybolmuş O yeşil gözlerinde ben yoktum Mevsimler geçerken O yeşil gözlerinde ben yoktum

Pro League

Resim
So yes this a new opening for the new season. This time only progamers will be allowed. Banlist on, no noob! Last year we had really good experiences about some situations. We didn't know how to handle them correctly. Now it seems that we are going to have these problems in our entire life. No plans needed this time. As I grow older I see that feeling guilty is much better than feeling stupid. So act first and do not get injured. You make the tackle and stand up before your opponent. Get the ball and score. Also I know that only a few will understand what I mean and this has got nothing to do with football. Quote of the day; Good judgment comes from experience, and experience comes from bad judgment. Will I judge better now as I am more experienced? I think it depends. There millions of cases that you may encounter. Use you mind and trust yourself. You got the solution inside you, just analyse the case correctly. Ciao till tomorrow.

Karma killer

Resim
Are you cut up Or do you easily forget Are you still around Why haven’t you managed to die yet You could prop up the bar in hell How do you sleep You’ve never loved Why was I never good enough You thought you’d leave me falling forever Karma killer Needless to say I guess you know I hate you You’re so full of sin Even the devil rates you I hope you choke On your Bacardi and Coke How do you breathe Why don’t you cry How come you never asked me why You’re not a man stand and deliver Karma killer Karma killer Karma killer Karma killer I hope you choke On your Bacardi and Coke Look what you didn’t take from me Look what you didn’t take from me Look what you didn’t take from me Look what you didn’t take from me I don’t need to take revenge ‘Cos they’re coming to get you There’s no hope …

Yılın Fıkrası

Resim
Uluslararası Cerrahlar Konferansı bittikten sonra bir Amerikalı, bir Ingiliz bir de Türk cerrah beraber bir şeyler içmeye giderler. Ingiliz başlar anlatmaya:- 'Geçen gün bir iş kazası geçirmis birini getirdiler. Adam presin içine sıkısmış. Sadece sol küçük parmağı vardı. Bizim elemanlarımız öyle iyi calıstılar ki, önce parmağa bir el, sonra kol, sonra da vücut yaptılar. Adam taburcu olunca o kadar verimli bir işçi oldu ki onun yüzünden 5 işçi işşiz kaldı. Amerikali söz alir:-'Bana ise gecen gün bir sac getirdiler. Adam nükleer reaktörün icinde kalmış. Sadece saçı vardı. Oldukça iyi bir çalışma ile önce saça bir baş, sonra vücut vs. yaptik. Adam taburcu olduğunda o kadar verimli oldu ki onun yüzünden 20 kişi işşiz kaldı. Türk söz alir:-'Yillar once, bir gun yolda gidiyordum. Bir osuruk kokusu aldım. Hemen osuruğu bir çantaya doldurdum. Laboratuara gidip o osuruğa uygun bir döt deligi yaptık. Sonra deliğe uygun bir döt yaptık. En sonunda döte uygun bir vücud yaptık. Ortaya bi

Feeling Ordinary

Resim
Yes Chip you are no more special. You are just one of them, and you will never be the number one or the last one. This will go on forever. Stuck in the middle and just noticed that. Try to go back now, no more forward is possible. Now saw that it was nothing but ungratefulness and I am sooo happy that I know this right now. No mercy anymore, I regret that I pity those days. Ok now to fun part, where is the pink head ?!? Maybe found and lost, maybe just waiting to be found. Will discover this in a short time. Quote of the day; I don't know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody. Ja definitely right, maybe the key to success is trying to please only the one and not to be selfish when the subject is her happiness. I am thinking of the pink head. Just let me loose.

Get Loose

Resim
New day, same shit again. Got the same stress on me. I am just trying to be reasonable. I know that there is always a better, even if you have found the best. And I am sure about one thing that I will be better. I just need them, I need them all... I am slightly seeing myself at the moment and what would the outcome be if it goes on like this. Will find a solution asap, no worries. Maybe in a week, maybe in a month.. Quote of the day; The only solution for hatred is break up. You can think this vice-versa. This will get you out.

Hanging on

Resim
So another day at the office and sometimes things get very annoying and boring here. While I was trying to accommodate myself into this new life I don't want anymore difficulties. I am just trying to avoid stress. I need to get a new bed. Maybe this can change my life a little bit and delete all the ........ About the past weekend it was awesome. Spending time with my nephews and my girlfriend made me happy for some time. And as a bonus going shopping with really cheap prices. Later on came the saturday night. Joining the beer contest in Pi, drinking mojito, jack sparrow and tequila really entertained me. After all these fun, the weekdays are the most boring these days. But I know something is going to help me. Waiting for it... I am feeling like I am losing my inspiration nowadays. Maybe there is nothing I should write here. I am just living it. So let it go in peace. Will be back. Till then take care..

Wanna Play?

Resim
You simply defy, I cannot and look through the sky. We try it single file, dig on me here is my denial. I cannot ever find something safe my tongue on the fly. I cannot live this way -- floorin' me, we'll kick the P.A. You wanna play with me? I'm really gonna rock your world. You wanna come for me? I'm gonna rock your world. You say everything is fine, I cannot compete with the skies. My sickness crossed the line, come and meet my fly through the sky. I cannot ever find, you and me we'll make all the lines. Oh if they could see the play, no one would wanna be me. You wanna play with me? I'm really gonna rock your world. You wanna come for me? I'm gonna rock your world. So I fly, take me. I cannot fly, most people hate me. To fly away from this pain. So I fly, take me I cannot fly, most people hate me. To fly away from this pain. Please take away, please take away my P.A. So I fly, take me. I cannot fly, most people hate me. To fly away from this pain, this p

Cheap Hotels

Resim
Even in the current economic climate, people are still looking for holiday opportunities to take a break away from the stresses of everyday life. Those looking for top offers and cheap hotels across the entire range of selection - up to 5 stars at all the top international destinations - will need to use Internet as their key resource to find the best deals. Staying in a cheap hotel is an important objective in order to have much more money to enjoy other aspects of vacation. A little research will help you to come up with hotels at amazingly cheap rates. No matter if you are staying at bed and breakfast on the outskirts of the city or the presidential suite, the Internet generally speaking brings together far much more information and is far more quickly accessible. You will be able to compare rates and prices of all the sites promoting packages at similar destinations to find cheap hotels . For example, hotels for their special seasonal, recession busting, thematic or weekly discount

Last Stop

Resim
Can this be possible? Is this happening? Maybe this fast decision will make this doable, and will change the impossible. Feel like things are going better then expected. Too fast too good..! So did we leave anything behind? I think we did not. This can cover all the past and can build a new future and a home maybe.. The one I missed so much. Let's check this from the realistic side. Am I ready for this kind of experience? I feel like I am totally. Sharing this beautiful thing with the one you want is something that only very lucky can get like "me". Thank you very much orange head for getting into my life and giving me my life back.. I'll see you every night, this time not in dreams. In my arms.. V is happy finally and Leon is much more professional. Chip is gonna get it this time. I just want to keep the peace I have found. Love me, feed me and give me the remote control :)

Ayın Fıkrası

Resim
Fazlası ile zampara olan bir adam tövbekar olmak istemiş. Ne yapayım ne edeyim derken '40 gün 40 gece bir mağaraya kapanıp dua etmesi' söylenmiş. Adam mağaraya kapanmış. 1 gün 2 gün 3, 4, 5 derken 39 gün olmuş. 39'uncu gün dışarıda bir yağmur bir yağmur, ortalığı sel götürüyor. Bir bakmış ki mağaranın kapısında yağmur iliklerine kadar islemiş bir bayan... Güzel mi güzel. Bayan hemen içeriye girmiş. Adam, bayanın üstünü kurutmak için ateş yakmış. Fakat bayana hiç yaklaşmamış. Bayan üzerindekileri kurutmak için çıkartınca, kendisinin korkuttuğunu söylemiş ve adamın kendisine sarılmasını istemiş. Adam sarılırken tövbesini bozmak istemiyormuş, fakat bayan cilvelenince 'tövbe' diye şey kalmamış ve iş bitmiş!.. Sevişmenin ardından kadın kahkahalar ile gülmeye başlayınca merakla sormuş: - Neden gülüyorsun yahu? Kadın: - Ben şeytanım... Senin tövbeni bozmak için geldim ve başardım! Bu sefer adam kahkahalarla gülmeye başlamış ve bu sefer de kadın-şeytan sormuş: - Niye guluyo

Gidenin arkasından

Resim
Yine bir yalnız kalma durumuyla karşı karşıyayız. Bu sefer en azından bağlantı kopmuş değil fakat durum yine pek farklı değil. Yanında olması gerek ya gerek işte. Yine kendimize dönüyoruz yüzümüzü ve mutlu olmaya çalışıyoruz sessizce. Uzunca bir tatile ihtiyacım var artık ama 1 haftaya bile razı durumdayım. Çok yoruldum, çok bunaldım ve gitmek istiyorum artık. Uzaklaşıyım şu boş dünyamdan.. Sıkıntılar da dursun 1 haftalığına en azından. Kapatıyım cep telefonumu ya da hiç çekmesin şu lanet alet. Ne geliyosa onun yüzünden geliyo başıma zaten. Sevmek, sevilmek demek ki mutlu olmaya yetmiyormuş. Ben mi çok şey istiyorum yoksa normal miyim onu da kestiremiyorum artık. Üzmiycem artık kendimi eğer ki boş yere ise. Bir dediğine bakar herşey. Bana plan ver, söz ver, garanti ver. Herşeyim seninle zaten...

Why don't you come over here?

Hep burda ol burda

Resim
Bir ordayım bir burda Hayaller ortasında Gecenin yarısında Düşünceler diyarında Bir senleyim bir sensiz Olaylara ilgisiz Canım çeker güzelliğini Günler olur çaresiz Bir neşeli bir durgun Şarkılara vurgunum Yeller eser başımda Ben yollara tutukunum Bir ordayım bir burda Ben yollara tutkunum Bir senleyim bir sensiz Ben yollara tutkunum

Fıkra gibi hayat

Resim
Hem güldürüyor, hem düşündürüyor. Bazen hüzünlü kaçıyor ağlatıyor, bazen de gülmekten gözünden yaş getirtiyor. Bir dengesizlik almış başını gidiyor ama kuyruğundan yakaladık sanki bir tutam. Onu elimizden kaçırmayalım diyorum ama dört nala koşuyor, kaçtı kaçıcak. Sıkı tutmamak lazım bu sefer, sadece gidiceği yeri bilmek yeterli olucak sanki. Belki de hiç gitmeyecek eğer doğru sözleri söylersek.. Ders olsun bana artık yaşadıklarım, daha da tecrübeye gerek yok bana, biraz daha canımı yakmaya... Aklımda yepyeni bir proje oluşmak üzere. Kimseye zarar vermeyecek, üzmeyecek fakat ortaya çıktığında da ilgi çekebilicek bir tane. Herşeyi not almak gerek, her anı kaydedebilmek için. Blogger'ım, Blogger'sın, Blogger, Blogger'ız, Blogger'sınız, Blogger'lar... Unutturmayalım Srebrenitsa Katliam'ını. Kendini medeniyet ve hoşgörü olarak tanımlayanların maskelerini indirdiği anı...

Kötü şans mı yoksa bu benim yapım mı?

Resim
Belki de daha doğumumdan belli olmuştu benim böyle olucağım bu şansa mı artık diyelim yoksa şanssızlığıma mı bilemiyorum ama hayatımın şu evresinde bana şans getirmediği apaçık ortada.. Aslına bakarsanız doğru zamandayım, ama olmam gereken yer burası değil ya da senin olman gereken yer tam da burası.. Kendimi kalabalığın ortasında yapayalnız hissediyorum. Belki de doğrudur şarkıdaki yalnızlık ömür boyu ama, bence böyle olmamalıyız. Az kaldı belki de inandığım şeylerin doğru olabilme olasılığını denemeye. Özledim...

Tatili de yakalayamadık...

Resim
Zaten umud etmiyorduk bunun için ve yapıcak pek fazla da birşey yok açıkçası şu an için. İnancımızı yitirmedik nasıl olsa. Fakat o kadar çok özlüyorum ki onu.. Tam da yanımda olması gereken zamanlardı halbuki. Gitmeseydi ya benden uzağa böyle bir anda? Tamamen yalnızken şu anda şu dört duvar arasında bazen kaybetmek istiyorum kendimi ve o bulsun istiyorum sadece. O kadar kurtarıyım ki kendimi insanlardan ve maddeden, ayrılıyım istiyorum şu somut bedenimden. Soyutluk yeter oysa ki bana. Çünkü o zaman çok daha hızlı ve kolay varırım onun yanına. Göktengri yardımcım olsun bana bu konuda. Bu kadar karamsar olmaya gerek yok bunu herkes biliyor. Hayat her zaman devam edicek.. Ama neden senle devam etmesin? Eminim ki, biliyorsun ki en güzeli böyle olucak...

Its going to be legen...

Resim
Hala dary olamadı belki ama efsane olma yolunda gidiyor resmen. Anlayamıyorum bazen insanları ve olayları fakat basitlikleri gözümün içine batıyor gibi. Sanki bütün dertleri benmişim de ben olmasam mutlu olacaklarmış. Tamam işte çıktım herkesin hayatından artık huzur bulunuz... Evime giden yollarda evet birkaç pürüz varmış gibi görünüyor hatta belki de umudu bile yokediyor ama ne demiştik daha önce; umut pandora nın kutusundan en son çıkan ve insanlığı en çok esir alan en büyük kötülükmüş. Bizim umutla işimiz yok tek ihtiyacımız olan biraz inanmak sadece. Ben inanıyorsam sen de inanmalısın bu yolda işte ancak o zaman gerçekten güçlü olup engel oluruz bize engel olmaya çalışanlara. Herkese merhaba diyorum birkaç insana elveda diyerek..

Festivali kaçırdık tatili bari alalım...

Resim
Huzur bulmak istiyorum sadece, kendimi kaybetmek istiyorum deniz sessizliğinde. Uzansın o da denize doğru yanıbaşımda uzaklaşalım herkesden, herşeyden bir anda. Bir yandan da acele edesim var herşey için ya kaybolup giderse diye.. Bütün herkes onu bilsin istiyorum artık. Ben de onun herkesini bilmek istiyorum. İstemiyorum gitmeyi, gitmesini sadece gelmesi olsun artık hayatımda. Zayıfım hem de çok onun yanında. Hem de kendimi yerin dibine sokucak kadar.. Ve özlüyorum evimi her geçen gün. Gidiyorum artık adım adım ona doğru. Sen de gel benimle sakın elimi bırakma. Seninle bir dakika değil her dakika lazım bana...

Be my Compass

Resim
I am blinded by your love babe Take me to a place where I can see No matter where it is I will be awesome If I got you with me Cos you and me Have the perfect harmony

Cenin

Resim
I don't know what you're looking for You haven't found it baby, thats for sure You rip me off, you spread me all around In the dust of a deartide? And this is no case of lust you see Its not a matter of you versus me Its fine the way you want to be on your own But in the end its always me alone I'm losing my favourite game You're losing your mind again I'm losing my baby, losing my favourite game I only know what I've been working for I know you so I could love you more I really thought that I could take you there But... nice termin??? - is not getting us anywhere I had a vision I could turn you right A stupid mission and a legal fight I should have seen it when my hope was new My heart is black and my body is blue And I'm losing my favourite game You're losing your mind again I'm losing my favourite game You're losing your mind again I'm losing my baby, losing my favoutite game I'm losing my favourite game (losing my favourite) You&#

Yine yazma gereği duyuldu.

Resim
Değer vermek ya da vermemek ya da verilen değerin karşılığını görememek. İşte bütün mesele sanırım burda. Herşeye inansan da bazen ufacık birşey tadını kaçırabiliyor hayatın. Çok şey istemiyorum ama beklentilerim büyük. İlerisini düşünüyorum ve işte orada tıkanıyorum adeta. Seviyorum ama alamıyorum. Güveniyorum evet sonuna kadar ama kendimi kaybedemiyorum bu güven içerisinde. Kararımı verdim sanırım. Eve gidiyorum...

Ertelenmiş hayatlar

Resim
Bugün aslında bunu hiç yazmamam gerekiyordu. Çünkü yapmam gereken bu değildi. Erteliyoruz herşeyi.. Belki de kaçırıyoruz elimizdekileri böylece. Anneler gününü kaçırdık, gitmedik. Sadece bir mesaj ve bir telefonla gönül almaya çalışıyoruz ne yazık ki.. Daha kötü kaçıranlar da var anne olamadıklarından dolayı, ya da anneleri artık dünyada olmadığından dolayı.. Biz bunu babalar gününde düşünelim, çünkü biz de kaçırdık yine bu sene. Burdan sesleniyorum o doğmamış çocuğun annesine; Senin de anneler günün kutlu olsun. Günün Sözü; İsteklerimize sahip olursak zengin, ancak istediklerimiz olmadan yaşayabilirsek güçlüyüz demektir. Güçleniyoruz, güçleniyoruz, güçleniyoruz...

Hıdrelledik

Resim
Gerçekten harika bir geceydi... Yemekleri, içkisi, çalgıcısı, oynayanı, oynatanı, dilekleri ve hatta yorgunluğu bile harikaydı. En güzel şekilde yeni bahara girişimi kutladım. Ve bir kıştan daha kurtulduk. Ama unutmayalım hiçbir şey için geç değil. Herkese yeticek kadar bahar var daha kimse son sanmasın... Hayatımdaki karışık dönem devam etmekle beraber, kendimi bu aralar bir rahatlamış, hafiflemiş hissediyorum. Havanın güzelliğinden de olabilir, bizim kafamızın güzelliğinden de, ya da her ikisinden de. Henüz ben bile çözmüş değilim fakat yakın zamanda belli olucak bu heyecan ve mutluluğun sebebi. Umarım bu sefer somut bir sebebe tutunabilirim. Elimden kayıp gitmez değer verdiklerim. Günün sözü; Hiçbirşey için " BENİMDİR " deme, sadece de ki; "YANIMDADIR" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder... DAİMA SENİNLE KALMAZ Sahiplenmek korumaya çalışmak sevdiğini ne kadar güzel birşey halbuki. Onunla kendini bir hissedebilmek. Am

Evde tek başınaaa

Resim
Evet bir haftalık evde tek başına maceramız bu gece başlıyor. İlgililere duyurulur! Yok duyan da sanki ailemle yaşıyorum sanıcak alt tarafı ev arkımlayım ama gene de evde yalnız bulunmak farklı bir duygu. Bazen kafayı dinlemek bazen dostunla hoş bir sohbet etmek bazen en yakınlarınla kafayı bulmak ve bazen sevdiğinle geceyi sonuna kadar yaşamak için en uygun ortam. Ama sanırım benimki yalnızlığımda boğularak geçicek. Bunlardan biri hariç hiçbirini yapasım yok çünkü. Meyve suyuna adadım kendimi. Bir de çilekli milka bana yeter.. Herneyse sonuç olarak ümit denen birşeyden bahsetmiyoruz ama arzulara da hala karşı koyamıyoruz..

Yeni bir hafta başlıyor

Resim
Beraberinde her zamanki sıkıntıları getiriyor ve bu sefer yetmezmiş gibi bir de yenilerini almış yanına, yürüyor üstüme doğru. Fakat biz de boş durmadık. Elbet çıkış yolu bulacağız diyorduk ya. Bu sefer ekran dışı çalıştık ve kazdık durduk yerin altından. Yakın zamanda tünelim bitmiş olur kaçış için. Zafere giden yolda bunu yapmak varsa, biz de bu yoldan gideceğiz bu sefer demektir. Ha bu haftasonundan bir olay daha; bir Fenerbahçe klasiği ve bir derbi galibiyeti daha. Eskisi gibi takmıyorum lig maçını nasılsa bir ümidimiz kalmadı ama yine de maç büyük olunca sevinci de büyük oluyor. Maksat şu sekiztaşlıların havasını almaktı ve başarıyla tamamlandı. Teşekkürler Güiza, teşekkürler Semih... Günün sözü; Keşke sözcüğü yerine, bir dahaki sefere demeyi dene. Keşkelerle hayat geçmez bunu herkes biliyor ama yine de demeden edemiyor. Sonuçta hakim olamadığımız duygular ve durumlar elbet karşımıza çıkacaktır. Acının üstüne gidip, onu mağlup edebilirsek ondan tecrübesini alabiliriz. Kolay olmaya

She is a vampire and I am a volunteer

Resim
Yes just like that. As she gets younger I feel that I am getting older. But I love it and dont complain about it. Anyways tonight is a saturday night and this will be a big turning point. Guess for who? I should stop drinking beer and get back to whiskey and vodka again. I dont need Turkish muscle... Also as the days pass I sense that everything is gonna be better. Because I can not feel worse than this right now. This should be the worst... Quote of the day; You can not hear the intimacy, it can only be read from the eyes. Your eyes tells so much but the lyrics fail. So dont talk, dont think just look at me in the eyes. I know what you want and you know I got it...

İçiyoruz Ep Gene İçiyoruz..!

Resim
Yine bir orijinal trakyalı gecesinde beraberiz. Bu sefer sayımız az fakat birey olarak. Şişe sayısında kesinlikle bir azalma yok. Yine 20 tane bira dizilmiş bize bakıyor. Bir kısmı ceset bir kısmı hala canlı. Şu camı kapatsana diye bi ilham aldım ama burdan sonraki cümlede tıkanıcaz sanki çünkü boşuna boşuna bu cümleyi uzatıyorum ama hala devamı kafamda oluşmuş deil. Evet camı kapadık ortam ısındı ama biralar hala soğuk. Bugün günün sözü yok günün şarkısı var. De hade... Dün bütün gece seni düşündüm yanarak Bir an geldi zannettim kalbim duracak Ellerim tutuştu hasretini okşayarak Nasıl istedim istedim deliler gibi Sayıkladım hep sıcak sıcak nefesini Gel ne olursun gel son defa sev beni Gel sarıl bana sarıl seni istiyorum gel Neden bilmem özlüyorum ellerini ver Yok yalan değil artık inkar etmiyorum yeter Hatta belki seviyorum istiyorsan eğer Bu gece gel yarın istersen yine git Hatta unut ne varsa verdiğin al götür öyle git Eve kokun siner duvarlara sesin Hatta unut sen dün gece nerde

Did it all for the nookie

Resim
Bir haftasonunu daha geride bıraktık. İstediklerimiz olmuyor belki ama en azından istemediklerimizi de yaşamadık. Şu konuşmaya dikkat edelim. -Nasılsın? -Normal -O ne demek nasıl birşey oluyor? -Normal işte ne iyi ne kötü. İşte bizimki de böyle bir haftasonuydu. Sadece normal. Hata yapmadan bitirdik, sözlerimizi tutarak kendimize verdiğimiz. Günün sözü; Hayallerinizde gördüklerinizin bir gün nefretinize baskın çıkabileceğinden şüphe edin. Keşke ben de insanlardan nefret edebilsem. Sanırım yapımda yok. Ama içimde olan birşey var o da unutmamak ve elbet birgün acısını çıkartmak (fear my revenge). Günün Chip sözü; Kadınların elinde oyuncak olun, unutmayın en sevdikleriyle beraber uyurlar...

Me love my home

Resim
Ne kadar güzel değil mi insanın evini sevmesi. Bunu yapamayanlar da var. Görüyorum da bazen üzülüyorum cidden. Aileden ayrı yaşamanın faydalarından biri olsa gerek bu. Gerçekten kendi evin ve o eve senden başka özen gösteren yok ev arkadaşından gayrı. Bu akşam evime olan aşkımı tekrar ispatladım ve ona özen gösterdim. Köşe bucak sildim temizledim. Anne evi gibi oldu resmen..! Aferine gerek yok hepsini kendim için yaptım. Kendim için derken, bu haftasonunu da kendim için yaşayacağım yine. Özlediklerimden arınmaya çalışarak. Telafisi olmayacak hatalar yapmaya çalışmadan... Özlediklerim demişken son bir defa için neler yapmazdım ama yapamam. Lanet olsun dış etkenlere. Mayıs ayının büyüsünü de kaybettik. Artık heyecandan yoksun, kupkuru devam edicez tekrar bir sağanak gelene kadar. Bu sefer bekliycem ama iliklerime kadar ıslanancaya dek... Günün sözü; Tarafsızlık, geri tepen bir armağandır. Armağana ihtiyacım yok benim taraf olmaya devam..!

Gerilemeler gelişmeler getirirmiş...

Resim
Ve kardeşlik kazandı bir daha. Geçici olan şeyler kendini belli etti ve çekip gitti. Neyin kalıcı olduğunu ise bir kez daha tecrübe edip gördük. Zaten biliyoduk niye tecrübe ettik dememek lazım çünkü içimizde kalırdı bu besbelli. Hayat felsefesini "Carpe Diem" olarak belirlemiş biri olarak bundan sakınmamız yanlış olurdu. Hatamız oldu mu bu sefer? Sanki olmadı. Kaderci de değilim ama bu sefer neydi işte onun sebeplerini de kendi içimde tutmam gerekiyor. Kimse ama kimse bilmeyecek. O bile... Sonuç olarak artık yakın zamanları değil, son iki seneyi irdelemek istiyorum. Zamanımızı boşa harcadık gibi görünüyor. Ama aslında bu şekilde düşünebilmem için bu darbeleri yememiz gerekiyordu. Günü Sözü; Zamanınızı kullanamazsanız, depolayamazsınız; yedekleyemezsiniz. Zamanımı cidden çok iyi kullandım ama artık şu depoladığım tecrübelerimi kendi hayatıma yansıtmak istiyorum.

Bir sonraki adım...

Resim
Evet aklımda yavaş yavaş oluşmaya başladı yakın zaman planları. Bu haftadan başlayarak ne yapıcağım ya da en azından ne yapmak istediğim belirdi. Sadece kendimi düşünmeye devam edicem. Bir tek ben varım bu dünyada bunu yapan nasılsa, ben de yapmazsam kim yapıcak? Geriye bakarsak çok şeyi özliycem bunu kabul ediyorum kesinlikle ama sanırım hiç de pişmanlık duymayacağım olanlar için. Dürüst oldum, kendimi saklamadım, iyi davrandım, kurallara uydum... Sonuç önemli değil belki de bu sefer. Bu sefer gidilen yol, alınan tecrübe önemli. Çok yol katettik ama cidden. Birçok şey geldi başımıza, birçok fikir de aklımıza... Uygulayamadık ama yolun doğruluğu kanıtlandı. Ve bir daha yeniden diyorum ki: geriye dönsem ve bilsem ki böyle olucak, yine aynı şeyleri yaşardım hiç düşünmeden. Fırtına dinmedi, hatta daha da hızlanıyordu ama o yaprak parçası bir şekilde kendine çıkış yolu buldu kendini dışarı atıverdi. Belki biraz başı dönücek ya da ya da hiç durumunu değiştirmeden başka fırtınaya yakalanıcak

So whats next?

Resim
I donno what to do next. Just trying to make some plans for the near future and get back to life again. Need to wake up from this dream. We all know its all over now. Anyways will we regret this? Thats a mystery but lemme remind you something. I am scorpio so I dont forget. Thats the pain killin me from inside. Memories... About the near future plans. These could be anything. A change of scene, a change of entourage, a change of ambiance maybe even a change of site. I would go for any of them. I need one very much right now. I wanna tell more but something does not let me. I am so sure that you wouldn't like to know what I think and dont worry you ll never know. Maybe this was the last exit, but we missed it. So I run the fastest I can to the furthest... Quote of the day; Some things have to be believed to be seen. We missed this one too. Unbelievable...

Noldu yaa?

Resim
Evet yine noldu lanet olsun. Cidden 2 ay öncesine geri döndük. Yine sıkıcı, sıradan her zaman olması gereken şeylerdeyiz. Tek teselli bikaç dostun yanımızda olması. Ha zaman geçiyo mu o anda eğleniyo muyuz? Kesinlikle evet. Ama bu anlar benim hayatımda bir ilerleme kaydetmemi sağlıyo mu? Kesinlikle hayır. Ben böyle olmasını istiyo muyum memnun muyum? Tabii ki hayır. İlerleme kaydetmek şart. Yeni bir uğraş kesinlikle ihtiyacım olan şey. Tekliflere açığım şu an için. Günün sözü; Günlerini say, servetini say, büyüklerini say ama yerinde sayma.

My...

My girl, my girl, don't lie to me, Tell me where did you sleep last night. In the pines, in the pines, Where the sun don't ever shine. I would shiver the whole night through. My girl, my girl, where will you go? I'm going where the cold wind blows.

Xuxu

Resim
Evet uzun bir aradan sonra yeniden yazmaya karar verdim. Neler oldu neler bitti bir bilseniz... Ofis hayatı her zamanki sıkıcı ve boğuculuğunda devam etmekte. Tek teselli öğle araları tabii ki. Lise gibi oldu sanki. Herneyse bu haftayı bu sefer geç açıyoruz. Cuma akşamını es geçtik ve cumartesi akşamını Xuxu ile açıcaz birazdan. Böyle bol çilekli az votkalı :) Gece yine uzun bakalım neler göstericek bize. Ve esas soru geliyor! Gelicek mi? Bence gelicek ama biraz da üzücek. Sonunda sevindirsin de sanırım bununla yetinmek zorundayım...

A.D.I.D.A.S.

Resim
Evet manyak gibi KoRn dinliyorum ve bu resmen beni iyileştiriyor. Olayları göremiyorum zaten, artık gözlerim kör olmuş ama en azından bu şarkılar duymamı sağlıyor. Ben kimim ne istiyorum neye ihtiyacım var beni ne iyileştirir çok iyi biliyorum ama onlar bilmiyor. Kimse bilmiyor merak da etmiyor. Biraz öğrenen kaçıcak yer arıyor zaten. Herneyse herkes kendi bildiğini okusun bişey demiyorum. Artık doğrular da yok zaten. Sadece yanlış olmayanlar var. Doğrunun tanımını eğer kesinlikle evet olarak yaparsak zaten insanlar için bir doğru kavramı, görüntüsü oluşturamayız. Sadece yanlış olmayanı bulmak yeterli oluyor demek ki. Şimdi karar vermek gerekiyor. Doğruyu artık geçtik. Sadece yanlış mıyız değil miyiz onu hissetmek lazım... Günün Chip sözü; Önemli olan insanların söyledikleri değil yaptıklarıdır. İşte bu yüzden bu kadar zorduk ve bir o kadar da kolay.

Heartbreaker

never thought it'll be this close to me until you said you're breaking up with me Its weeks since we're together why can't we last forever I knew that It was coming closer everyday I know that It was same but if I got a chance to turn it all again don't make be beg on my knees instead I'm begging you please don't leave me I'm crying I wanted just one chance and maybe one last dance just you and me don't go breaking my heart again we're meant to be together you're such a heartbreaker don't go breaking my heart again It's meant to last forever you're such a heartbreaker

Beklentiler...

Resim
Hayattan çok şey bekleriz bazen. Ev, araba, para, mutlu bir evlilik, çocuklar, torunlar, güzel bir tatil, aşk, sevgi, dostlar... Her insanın hayatı yeter mi bunların hepsine sahip olabilmeye? Evet, herkese bunlardan sadece 3 tanesine sahip olabileceksin hayatın boyunca deseler, sen hangilerini seçerdin? Ben herhalde seçim yapamazdım. Yine hayatımı olduğu gibi yaşardım ve beklerdim. Hangisine daha çok ihtiyacım varsa onu alırdım zamanı gelince. İşte ancak böyle pişman olmazdım herhalde. Peki şu andaki duruma bir bakalım. Pişman mıyım olduğum adamdan? Sevgi ve dostluktan vazgeçmeyen hırslı bir genç adam. İstediğini alabilmek veya yapabilmek için kesinlikle vazgeçmeyen birisi. Evet, ben bu halimden mutluyum. Tek sorunu biliyorum. Hatta bu sorun da değil ya henüz eksik sadece. Bunun kıymetini bilecek ve olduğu gibi isteyecek bir aşk. Madem ki henüz genciz, kaçırmayalım derim hayatı henüz vaktimiz varken. Günün sözü; Yenilmek ama teslim olmamak... Zafer budur. Teslim kim? Bugün kendimle baş

So what..

Resim
Here we bring ourselves to the edge. And now what happens? If we are going to remember the perfect times, then we will suffer till all our bones start shaking. Can anyone regret that? But we need to stay calm, do some role play, pretend like we don't even care and try to forget if we can. I wish we could have that fight. Then it would be much more easier than this. Maybe we could hate each other. But I know that we can not with this harmony we got in it.But I'll be strong anyway for both of us. I will cover anything you want me to. Do not forget something. The one I said last night. Whenever you wanna, I'll be here. Until then, best wishes. Hope you beat your bad luck up and fuck it in the ass.

Oh yeah

Resim
I need total all inclusive. Not only sex or just love. Gonna follow the opportunity to have the power. "Me love to rule". Only thing I need was you. But where are you? Now let the game begin... Should I win or should I lose? Let the wheel of fortune decide...

Temiz Sayfa Kalmamış!!!

Resim
Evet hayatımda bir sayfayı pardon ne sayfası koca bir kitabı daha kapatmak üzereyim. Kitap bile yetmez aslında bu yaşadıklarım bu hissettiklerime. Bu kadar kısa süre içerisinde böyle bir yoğunluk olacağını sanırım hiçbirimiz bilemezdik. Ne ben ne de o. Koca bir kitabı bitirdiğimiz için artık temiz sayfamız da yok önümüzde. Gidip direk yeni bir kitaba başlamak gerek gibi duruyor. Önümüzdeki günler belki çok zor geçicek ama yaşamadığımız birşey değil bu. Son zamanlardaki gel-git olaylarından sonra belki de böyle kafaya takmayacağız bu ayrılığı. Kendime yeni bir uğraş bulmam gerekiyor. Bir hafta 15 gün derken geçicek tabii zamanda. Unutma yıllar da aynı şekilde geçmedi mi? Bu arada hastalığım hala geçmedi. Aksine bu haftasonu daha da arttı sanki. Soğuk rakı, soğuk bira, soğuk votka. Ver daha soğuk olsun derken sanırım bağdemciklerim ağzıma sığmıycak yakında şişkinlikten.. Bu akşamki büyük maçta da hala kararsızım hangi tarafı tutsam diye. Puan tablosuna bakarsak beraberlik bize yarayan am

Sevilirken üzülmek

Resim
Ne kadar saçma değil mi? Sevdiğin insan da seni seviyor diye acı çekmek. Keşke beni sevmese demek. Onun sevgisini istememek çünkü o seni sevdikçe ayrılığın bütün zorluğunu içinde hissetmek. Keşke çekip gitseydi sadece istemiyorum seni deyip. Ama bu şekilde hem sevip hem uzaklaşmak insanın doğasına aykırı resmen. Gücümü kaybediyorum sanki her düşündüğümde. Bir de sorsanız ya aklımdan çıkıyor mu diye? Eridiğimi hissediyorum. Ne zaman ki biteceğim dibe vurucağım sanırım anka kuşu gibi tekrardan doğacağım küllerimden. Kendi ızdırabım beni yakıyor içten içe. Esirin ettin esirin oldum ve şimdi gidiyorsun. Ateş kuşum özleme sakın beni. Çünkü eğer bilirsem ben de kurtulamayacağım. Ve devam ediyoruz etrafı yakıp yıkmaya. Dediğim gibi eğer bana haramsa kimseye yok bundan sonra. Bu bir itiraf değildir. Bunlar gerçeklerdir. Yalanına yanayım senin dünya. Günün Sözü; Sana uzatılmış bir eli daima kabul et. Belki de etmem gerekiyordur. Sabreden derviş muradına mı ermiş yoksa sabrından mı gebermiş bunu

Garip bir gün

Evet sabah kalktığımdan beri adeta kendi tükürüğümü bile yutamıyorum. Bu ne yav resmen çocukluğuma geri döndüm. Sanki dondurma yemişim de boğazlarım şişmiş. Hormonlar desen bi alem. Kontrolden çıktılar iyice. Bahar geliyo ama bana pek yaramadı şu ana kadar. Dün gece hissettiklerimi ve yaşadıklarımı zaten yazsam benden şüphe edersiniz noluyor diye. Sır olarak kalmak durumunda ama kendimi bozdum onu söyliyim. Gece yine amacından saptı duygusal olarak fazla yoğunlaştık. Ama şu anda kendimi çok daha rahat huzurlu hissediyorum. Bunu beklemiyorduk ama olucağu varmış. 1.5 senelik araya son verdik. Nutella sağolsun akşamüstü toparladım kendimi ancak. Günün sözü; Tanrı, kadınları erkekleri evcilleştirmek için yarattı. Çok iddialı bir söz söylemiş Voltaire. Ne zaman söylenmiş bilmiyorum ama sanırım hala geçerliliğini koruyor. İnsan "o"nu sevdikçe daha bir uysallaşıyor ve ve kendini daha huzurlu hissediyor.

Özgür olmak

Resim
Bu günlerde bi durgun, sessizim. Sebebi belli aslında. Ama çaresi yok. Ben de bıraktım artık kendimi. Uğraşmaktan yoruldum sanki. Eğer herşeyi bilseydim belki bir çıkış yolu bulabilirdim. Sanırım bilmemem gerekiyor ve artık zorlamayacağım da. Yine zaman gerekicek. Her biten ilişki insanda bir hastalık gibi etki bırakıyor. İlacı zaman diyorlar ama yalan. Olay kendini meşgul edebilmeden ve düşünmemekten geçiyor. Düşündüğün sürece zaman geçmiyor çünkü... Gerçekleri unutmanın zamanı geldi. Yalan dünyalara geri dönücez. Eğer doğrusu, olması gereken buysa kendi içimizde bir paradoksa giriyoruz demektir. Belki de hiç çıkamayacağımız bir tanesine... Günün sözü: Yaşamak insanın doğru olanı kendi çabasıyla bulmasıdır. Bunu da ancak özgür olduğunuz zaman yapabilirsiniz. Evet doğru olanı kendi çabamızla her zaman bulabiliriz. Fakat kendi çabamızla özgürlüğümüzü kazanabilir miyiz acaba? Demek oluyor ki doğruyu bilsek de onu istesek de yaşamak her zaman mümkün olmuyor. Sanki şöyle bir şarkı hatırlar

J-J-J

Every night I go to sleep And begin to dream The story of my dream has got the same old theme It’s you, baby, it’s you Turn off the light Sit down on the couch Pour me a whiskey too Take off your dress I’ll help you with that I fantasize of you The scent of your skin Gets to my head As the smoke from your cigarette do With monk in the speakers And love in your eyes I fantasize of you I know I’m only dreaming Of spending my life with you But somehow I’m still believing It all one day will come true The ice in my glass Makes my lips so cold As I kiss you from top to toe You beg me to stop But I know you want more I fantasize of you

Refugee

You ask me Why it is I come to you When someone else is just as good I asked them but they said the same Didn't even ask my name Explain to me Just what it is you have to lose Take a minute in my shoes Don't you feel like you've paid your dues Already I'll show you That all our fates are so entwined Don't lose your faith in humankind Just don't forget my state of mind Is fragile Together We can enjoy the taste of dignity As long as you believe in me I'll show you my reality I've seen a few You ask me Why it is I come to you When someone else is just as good I asked them but they said the same Didn't even ask my name There's another refugee There's another refugee Oh oh there's another refugee Oh oh there's another refugee

Woohaaa

Resim
Back in Istanbul..! Back to crazy little secret..! Tonight at my place in a few hours. Show must go on. The attraction reaches the top. You can't run away from the rabbit. In this everything is possible world, this is the most possible thing. Just take it easy and let the flow take you away. Me love yellow!!! Don't talk, don't tell me anything. The only truth seems when I kiss you in my arms. The rest you see are just false images. Believe me, believe in me... And you will see the truth is just you and me...

Uzun bir aradan sonra

Resim
Evet hem de kurban bayramından beri ilk defa Tekirdağa geliyorum. Ve bu da bir ilki yaşatıyor bana, Tekirdağdan bloğuma birşeyler karalayabilme şansı. Tamamen kafa ve vücudu dinlendirme ile geçiyor haftasonu. Dün gece yeğenlerle eğlenmek bu işi bikaç saatliğine bölse de esas onları görünce insan bir mutlu oluyor huzur buluyor... Her geçen gün daha da büyüyorlar ve evet yeni videolar çektim İstanbula dönder dönmez eklenicekler feysten. Yarın için yeniden ofiste olmak aslında beni üzerdi cumartesi geceleri normalde fakat bu sefer ilk defa gitmek istiyorum çünkü ben buraya ait değilim artık. Nolursa olsun, naparsam yapiyim İstanbulda yapmalıyım. "İnşallah" yarın akşam ofis çıkışı da çıtırımı görebilirsem işte tam süper olur. Çünkü çok özledim... Bu akşam için de Göktengri nin yardımını onun için diliyorum sadece. Belki de gereken güç ve yardım yanında olur bu gece ve herşeye karşı durabilirsin bu şekilde. Yanındayım unutma, unutma yanındayım... Bu akşamki yemekte Tekirdağın gele