Temiz Sayfa Kalmamış!!!

Evet hayatımda bir sayfayı pardon ne sayfası koca bir kitabı daha kapatmak üzereyim. Kitap bile yetmez aslında bu yaşadıklarım bu hissettiklerime. Bu kadar kısa süre içerisinde böyle bir yoğunluk olacağını sanırım hiçbirimiz bilemezdik. Ne ben ne de o. Koca bir kitabı bitirdiğimiz için artık temiz sayfamız da yok önümüzde. Gidip direk yeni bir kitaba başlamak gerek gibi duruyor.
Önümüzdeki günler belki çok zor geçicek ama yaşamadığımız birşey değil bu. Son zamanlardaki gel-git olaylarından sonra belki de böyle kafaya takmayacağız bu ayrılığı. Kendime yeni bir uğraş bulmam gerekiyor. Bir hafta 15 gün derken geçicek tabii zamanda. Unutma yıllar da aynı şekilde geçmedi mi?
Bu arada hastalığım hala geçmedi. Aksine bu haftasonu daha da arttı sanki. Soğuk rakı, soğuk bira, soğuk votka. Ver daha soğuk olsun derken sanırım bağdemciklerim ağzıma sığmıycak yakında şişkinlikten..
Bu akşamki büyük maçta da hala kararsızım hangi tarafı tutsam diye. Puan tablosuna bakarsak beraberlik bize yarayan ama Fenerli kısmım da bağırıyo bi yandan 6alatasaray yenilsin şu lazlara diye. Görücez bakalım bu akşam TV karşısında olucaz saat 7 den itibaren.
Günün sözü;
Zor bir işi geciktirmek onu imkansız bir işe dönüştürür.
Evet işte senle anlaşamadığımız tek konunun özeti. Senin yorumun bu iş yapılmak zorunda erken olsun acısı az olsun. Benim yorumum ise imkansıza dönüşsün hiç yapamayalım idi. Belki başka bir hayatta...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ukrayna'ya Vize Kalktı!

Tahterevalliye tek başına binen ,aşağıda durmayı hakeder.